Padais profesionais catan a Costa da Morte

Bos padais os que pasan estes días pola Costa da Morte. Unha expedición da entidade “Amigos da Cociña Galega”, que preside o coñecido Pepe Solla, pasou un par de días pola nosa bisbarra, disfrutando da calidade da nosa gastronomía. Con base no Hotel Insua, a experición percorreu o luns a zona de Carnota, cos hórreos, con parada para saborear os tesouros de Caldebarcos.

A ruta turística continuou polo Pindo e o Ézaro, para seguir estes días por Corcubión, Fisterra, Vimianzo, Muxía, Camariñas e mesmo Malpica.

Moi interesante esta visita, e moi importante que o noso sector hostaleiro estea a altura, pero parece que a base de operacións cumple todas as necesidades de xeito excelente. I é que falamos de numerosos profesionais, chegados de todas partes da provincia, que van falar, ben ou mal, iso depende de nós, da Costa da Morte.

Novas relacionadas

Fonte

  • Redacción de QPC (info@quepasanacosta.gal).