Martes. 19.03.2024
El tiempo

A gastronomía de vangarda chega a Muxía

Showcooking con Percebe da Barca
A gastronomía de vangarda chega a Muxía

Dous eventos chegan a Muxía en clave de nova gastronomía. O primeiro terá lugar o vindeiro martes 12 de outubro, e chámase Écociña no Camiño, da man de Turismo de Galicia. É unha actividade para dar a coñecer as práctricas sostibles e respetuosas que se están levando adiante en negocios de hostalería do Camiño. Neste caso, a cita será ás 12:00h e será un showcooking no secadoro de congro dos Cascóns.

Ademais, o 26 toca facer outro showcooking pero co Percebe da Barca. A marca presentada o pasado verán colle impulso con esta iniciativa na Lonxa de Álvaro, pensada para que os establecimentos aprendan outras formas de preparar os percebes. Poden inscribirse en ourodoatlántico.com.

Showcooking con Percebe da Barca 2 copia

Comentarios