O Pulpodelonja e arqueogastronomía vimiancesa ao Forum Gastronómico
21 de febreiro de 2014 (08:58 h.)
Pulpodelonja
O pulpo das cofradías de Fisterra, Corcubión, Lira, Muros, O Pindo e Porto do Son, que se comercializa baixo a marca PulpodeLonja, terá un lugar especial no Forum Gastronómico que comeza este domingo na Coruña. Con esta iniciativa, as cofradías agrupadas na plataforma LonjaenlaRed pretenden dar a coñecer a nova marca que serve para identificar o pulpo procedente da zona de Fisterra e ríaa de Muros e Noia.Máis información
Novas relacionadas
- O polbo da Costa da Morte estrea marca propia dende a rede.
- Os hostaleiros de Vimianzo preparan a Ruta dos Pinchos Irmandiños.
- En marcha os menús arqueogastronómicos de Vimianzo.
- Vimianzo prepárase para viaxar no tempo a través do padal.
- A arqueograstronomía estará nos menús de 12 establecimentos vimianceses.
- Os hostaleiros de Vimianzo coñeceron a oferta de turismo gastronómico de Arousa.
- Novas xornadas de formación para hostaleiros en Vimianzo e Malpica.
- Malpica, o porto dos soños, o mar de Sisargas.
- Un concurso xornalístico para divulgar a arqueogastronomía soneirá dentro de Do mar á Terra.
- Completo mes de setembro no proxecto Do Mar á Terra.
Fonte
- Redacción de QPC (info@quepasanacosta.gal).