Os mellores chefs da comarca demostran nas I Xornadas Gastronómicas de Corcubión
10:32 14/08/24
A Confraría de Corcubión organiza estes vindeiros 23, 24 e 25 de agosto unhas xornads Gastronómicas de entidade. O porto de Corcubión acollerá diferentes ponencias cos mellores chefs da comarca.
Abrirá as xornadas o venres 23, ás 19:00h, Miguel Silvarredonda, sobre as verduras do mar.
O sábado 24, ás 12:00h, o fisterrán Raúl Góñez, que xa ten cociñado á beira do mar en QPC, falará do longueirón de Fisterra.
O mesmo sábado, ás 19:00h, será o corcubionés Rafa Fuentes o que fale do polbo de Corcubión.
E pechará as sesión o domingo ás 17:00h será o fisterrán da estrella michelín, Brais Pichel, o que fale sobre o respecto e a paixón da profesión de cociñeiro.