Sábado. 18.05.2024

FSF: Comezou a tempada para o Fisober e para as Centolas

Comezou a tempada para o Fisober e o fixo na Copa Galicia ante todo un Burgas, un conxunto da máxima categoría do fútbol sala feminino español. Mostrou boa imaxe o cadro costeiro ante un equipo máis rodado, pero a derrota foi clara.

Copa Galicia

• Resultado: CIDADE DAS BURGAS – FISOBER F.S.F. (4-0).
  • FISOBER: Lía, Ana, Noe, Laura, Mai ; tamén xogaron : Ainho, Taibo, Nuriña, Carla, Paula Fandiño, Andrea M.

Non podía iniciar peor o partido o Fisober xa que despois de un minuto e medio María Arias adiantaba as locais. Aos seis minutos chegaba unha dobre intervención da porteira visitante Lía. E os once outra boa ocasión local. Paula Fandiño e Noe non acertaron e o marcador quedou asi ao descanso. Nada máis comezar a segunda metade, 2-0 e o partido foise indo.

O importante foi o debut de Ainho, Carla, Taibo e Andrea M. O próximo domingo dia 3 ás 18:00 horas no Conco de Dumbría, segunda cita da Copa Galicia ante o Pirata Morrazo.