O porco celta enriba da mesa nas III Xornadas da Costa da Morte

07:29 15/11/10

Os poñentes
Os poñentes deste ano setrán:- José Antonio Carril Gonzalez-Barros, Coordinador xeral da asociación ASOPORCEL. cunha charla práctica sobre a rendabilidade das explotacións de Porco Celta e a súa vinculación co aproveitamento dos montes.
- Xacobe Pérez Paz, Presidente da Asociación Pura raza Cabalo Galego, que nos falará sobre as particularidades desta raza de equinos propia de Galicia.
Degustación
Ao final das intervencións haberá unha Degustación gratuita de varios productos de Porco Celta producidos e elaborados na Costa Morte.Novas relacionadas
- Italia saborea os tesouros do mar de Lira.
- Esta tempada, o bocata da UD Corcubión é de Porco Celta.
- Uns porcos saudablemente celtas.
- A Costa da Morte exhíbese no Forum Gastronómico.
- Presentación do Convivium Galicia da Slow Food: A Costa comeza a "xantar de vagar".
- O Porco Celta de Corcubión é un Larpeiro.
- Da Costa a Europa a lume lento.
- A Costa da Morte na vangarda do Slow food.
Fonte
- Nota de prensa da Asociación de Amigos do Porco Celta da Costa da Morte.