Sábado. 07.09.2024
El tiempo

Os fogóns de Canal Cocina trasládanse á Costa da Morte

Os fogóns de Canal Cocina trasládanse á Costa da Morte
  canal-cocina-casa-trillo O programa, que se emitirá dentro do espazo "Fogones Tradicionales" gravouse en Casa Trillo de Muxía Baixo o título "Fogones na Costa da Morte" a recoñecida canle televisiva sobre gastronomía "Canal Cocina" emitirá proximamente dentro do seu programa "Fogones Tradicionales" as comidas cociñadas na lareira a base de brasa. As gravacións realizaronse na Casa de Trillo, en Muxía. O realizador, Eugenio Monesma, adicou unha xornada a este tipo de cociña tan típico na nosa tradición. Un total de cinco cociñeiras elaboraron dez pratos diferentes. O broche final púxoo unha quiemada con lectura do conxuro incluida ademais da nosa música e baile tradicionais. Como presentación do programa, emitiranse imaxes do santuario da Barca de Muxía ademais doutros espazos da Costa da Morte. Novas relacionadas Fonte

Comentarios