A Gran Orde Gastronómica renova a súa directiva

08:07 27/09/18

Novas relacionadas
- 2016: A Gran Orde Gastronómica da Costa da Morte segue espallando a excelencia da nosa hostalería
- 2013: A Gran Orden Gastronómica da Costa da Morte estreouse no Xantar.
- 2013: Nace a Gran Orden Gastronómica Costa da Morte.
Máis novas gastronómicas
- Un xalleiro e un fisterrán na vangarda gastronómica do Celler de Can Roca.
- Outubro 2016: Emilio Calo volve competir contra a nova fornada de cortadores de xamón.
- Setembro 2016: Pedro Sestayo: “A Costa da Morte está totalmente olvidada en formación hostaleira”.
- Setembro 2016: En Carnota tamén se corta, de dez, xamón.
- Os mellores GinTonic da península, de Carnota.
- A milla de ouro dos tiradores de cervexa de Galicia está na Costa da Morte.
- Redacción QPC (info@quepasanacosta.com)