Madrid degusta de novo o que estamos pescando
Por segunda vez, o proxecto Loestamospescando, que desenvolve o GAC 3 Costa da Morte, chega ata a Madrid. E o fai para amosar os tesouros do noso mar no Mercado de San Antón. Visitantes de todo o mundo puideron achegarse ao longo dos días martes 20 e mércores 21 para degustar o mellor peixe e marisco da Costa da Morte.
O berberecho de Anllóns e a ameixa, así como o rape e a pescada, foron os produtos estrelas desta segunda degustación gratuíta. Nunha campaña que pretende potenciar a venda e o consumo de peixe e marisco proveniente desta parte de Galicia, unha das zonas pesqueira s do litoral galego máis singulares para a pesca extractiva polas súas ricas augas , as súas correntes mariñas e a súa particular xeografía.
Compra directa pola rede
Esta degustación aberta auspiciada polo Grupo de Acción Costeira Gac3 de Costa da Morte, ten como fin divulgar os produtos pesqueiros da zona e que agora tamén se poden comprar directamente na web www.loestamospescando.com.
O proxecto piloto de venda de peixe e marisco por internet posto en marcha polo grupo de Acción Costeira número 3 Costa da Morte, está cultivando xa importantes compras a través dalgúns operadores da capital de España. Vendéronse por esta canle máis de tonelada e media de produto para diferentes puntos da xeografía española.
Novas relacionadas
- Madrid xa está pescando peixe e marisco da Costa da Morte.
- O GDR Costa da Morte e a Cooperativa Rainha Lupa amplían Horizontes.
- O Parlamento Europeo degusta berberechos do Anllóns.
- Pescadores e defensores do medio ambiente levan as gaiolas de salmón de Muros á Fiscalía.
- O iogurín do Coral gaña o Concurso de Tapa Muxía.
- O porco celta e a centola de Lira estiveron na Feira Algusto de Bilbao.
- Os alumnos do EFA Fonteboa beben leite galego.
- Un grupo de austríacos coñecen a auténtica Costa da Morte.
- As mariscadoras do Anllóns tamén van a Bruxelas.
- O GAC do sur da Costa aumenta o seu pontencial en turismo mariñeiro.