Martes. 30.04.2024

O Fisober nota o salto de categoría

Desta vez foi en Vigo e ante o Bembrive FS a derrota das rapazas do Fisober. I é que as de Fran Toba e Iván Chans están notando o salto de categoría. O equipo dirixido esta fin de semana por Jemisa aguantou a primeira metade, pero un gol ao fío do descanso matou as esperanzas das da Costa. Ao remate, o marcador sinalaba un 8-0 que non reflectiu a igualdade na pista.

Liga Autonómica, xornada 2

• Resultado: Bembrive FS - Fisober C. Vimianzo (8-0)
  • Fisober: Paula (p), Elsa, Patri, Ana e Barca. Tamén xogaron: Alba, Andrea e Mirella.
Abultada derrota a colleitada polo Fisober na segunda xornada de Liga, ante un rival que non foi tan superior como demostra o marcador final. Empezaron moi ben as rapazas dirixidas neste partido por Jemisa xa que dominaban por completo o partido obrigando o entrenador visitante a pedir un tempo morto cando tan so discurrirá un minuto do inicio de partido. A primeira continuaba co dominio do Fisober pero sin poder adiantarse no marcador pero todo cambiaria cando tan so faltaban 5 minutos para chegar o descanso, un erro na saida do balón das nosas propiciou o 1-0 e a partir deste momento 3 goles máis consecutivos co que se chegaria cun 4-0 o descanso. A segunda metade non tuvo moita historia e as locais conseguirían 4 goles que porian o 8-0 no marcador final.

Vindeiras citas

A vindeira semana disputaranse dous partidos no Pavillón de Vimianzo, o equipo B do Fisober debutara na Liga provincial ante o Espartanas FSF de Arteixo ás 16:30h e o equipo de autonomica recibirá o Concello de As Burgas de Ourense ás 18:00h.