Dani Carracedo volve de Valpaços con dous podios tras 12 horas sobre a moto

Está en forma o laxense Dani Carracedo a pesar de estar no comezo da tempada. Participaba na segunda proba do Campionato Nacional Portigués de Cross, na localidade de Valpaços. E como non lle chega un só día de proba, tivo dous completos días, estando o sábado 5 horas sobre a moto, e ata 7 o domingo.

Pero mereceu a pena, porque como el mesmo recoñece, “foi unha fin de semana case perfecta”. Finalizaou primeiro na categoría Elite-1 (motos de 250cc). Non tivo problemas o laxense que dominou a proba perfectamente durante as dúas xornadas sacando bastante vantaxe a Fernando Ferreira, piloto de Yamaha.

O gran desafío chegaba o omingo na categoría Scratch, na que se propuña chegar ao podio. Así foi, conseguiu unha valiosísima 3ª praza, a pesar dun domingo tremendamente intenso, no que tiveron que completar 4 voltas e 12 especiais cronometradas, coas pistas practicamente desfeitas, e co físico pasando factura tras dous días e un domingo que se alongou ata as 7 horas de carreira.

Volve feliz Carracedo, que xa prepara a vindeira proba, o 19 de marzo, en Chaves-Verín, unha proba compartida para os campionatos de Portugal e para a Liga Galega de Motodecampo.

Dani Carracedo na saída de Valpaços Salto de Dani Carracedo en Valpacos Dani Carracedo cos seus dous premios de Valpasos Dani Carracedo cos seus dous premios de Valpaços