Os cociñeir@s teñen unha cita online coa gastronomía sostible
07:33 18/05/22
Trala charla sobre alimentanción saudable celebrada no CEIP Baio, e á espera da cita en Cabana do vindeiro 27 de maio, este xoves 27 de maio, os cociñeir@s da comarca que queiran seguir formándose teñen unha cita na rede.
O colectivo Menjadors Ecologics (o espello no que a Costa da Morte se fixa en Cataluña na creación do proxecto dos ecocomedores escolares) organiza, a través da Rede Chef 2030, na participa a cociñeira pontecesá Sandra Varela, unha sesión online sobre cociña sostible.
A cita sérá o 20 de maio ás 20:30h e participan Nani Moré (Menjadors Ecològics), Paul Newnham (Chefs' Manifiesto), Javier López (Chef 2030) e Pere Carrió (Slow Food Barcelona).
Máis información nesta ligazón.
Novas relacionadas
- Maio 22: Charlas de concienciación da importancia da Alimentación Saudables nos centros de Ensino para as familias de Baio e Cabana.
- Outubro 21: Produtores locais e colexios volver unir camiños arredor do proxecto Ecocomedores Escolares.
- Outubro 21: Sandra Varela, a cociñeira do CEIP Os Muíños, participou en Barcelona nas Red Chef 2030
- Setembro 21: Produtores e comedores escolares volven unir camiños.
- Xullo 2020: O do CEIP Os Muíños, un dos catros Comedores Escolares de Km.0 de Galicia.
- Marzo 2020: O Comedor do CEIP Os Muíños recibe o selo SlowFood.
- Febreiro 2020: O comedor do CEIP Os Muíños: Tres anos ofrecendo comida saudable e apostando polos produtos de aquí.
- Febreiro 20: Produtores locais e centros de ensino unen lazos para crear Ecocomedores escolares
- Xaneiro 20: “É un crime que esteamos abrindo croquetas conxeladas nos comedores escolares”
- Xaneiro 2020: O proxecto de Ecocomedores Escolares resolve dúbidas dos representantes dos centros