Sábado. 25.06.2022
El tiempo

Os cociñ[email protected] teñen unha cita online coa gastronomía sostible

menjadors
Os cociñ[email protected] teñen unha cita online coa gastronomía sostible

Trala charla sobre alimentanción saudable celebrada no CEIP Baio, e á espera da cita en Cabana do vindeiro 27 de maio, este xoves 27 de maio, os cociñ[email protected] da comarca que queiran seguir formándose teñen unha cita na rede.

O colectivo Menjadors Ecologics (o espello no que a Costa da Morte se fixa en Cataluña na creación do proxecto dos ecocomedores escolares) organiza, a través da Rede Chef 2030, na participa a cociñeira pontecesá Sandra Varela, unha sesión online sobre cociña sostible.

A cita sérá o 20 de maio ás 20:30h e participan Nani Moré (Menjadors Ecològics), Paul Newnham (Chefs' Manifiesto), Javier López (Chef 2030) e Pere Carrió (Slow Food Barcelona).

Máis información nesta ligazón.

Novas relacionadas

 

comentarios