Receitas do Outono Carballés: Lasaña de pasta caseira con boletus e castañas
Visitamos hoxe un dos nosos establecimentos preferidos de Carballo, a Trattoria Vesubio, no marco das Receitas do Outono que nos brinda Turismo Carballo. E o facemos da man do seu coñecido cociñeiro, Miguel Guiaquinto Arán. De pai napolitano e nai carballesa quixo traer todo o seu amor pola pasta e en 1992 abriu o primeiro local de comida italiana de Carballo.
Difícil xa de atopar en Galicia un local que faga a pasta, pois aquí, no Vesubio, a pasta é feita na casa.
Para esta lasaña con boletus e castañas prepararemos a pasta por un lado, a bechamel polo outro e douramos os boletus e as castañas no aceite de oliva con allo picado polo outro. Incorpórase un fondo de pasta e a partir de aí só toca reencher, como podedes comprobar na receita completa.
Receitas do Outono carballés
- Receitas do Outono carballés: Perdices á Cazadora.
- Receitas do Outono carballés: Bacallau á biscaína.
- Un Milfollas de segredo de porco ibérico para estrear as receitas do Outono carballés.