Venres. 26.04.2024
El tiempo

Os menús dos restaurantes de Carballo, un pouco máis saudables

Os menús dos restaurantes de Carballo, un pouco máis saudables
Hostaleiros no Curso de Cocina Saudable no Forum Carballo

Esa era a intención do Curso de Cociña Saudable que o Concello de Carballo artellou no Forum, que os hostaleiros carballeses tivesen recursos máis sans á hora de preparar os menús. Un xeito de mellorar o negocio da hostalería local, que cada vez máis é un reclamo para os visitantes que se achegan á capital da comarca.

Un curso que pechaban onte no edificio dos 100 actos, o alcalde e o concelleiro de Promoción Económica, facendo entrega ademais dos diplomas.

O curso, desenvolvido nas instalacións da Escola de Hostalería do Fórum Carballo, rematou coa elaboración de tres suxerentes e apetecibles pratos: hamburguesas de garavanzo, que tiveron unha excelente acollida; cuscús con tofu mariñado e crema de améndoa con pera ao xenxibre como sobremesa. Despois da degustación do menú, o alcalde fixo entrega aos 24 hostaleiros dos diplomas acreditativos da súa participación nesta nova acción formativa, que pronto terá continuidade.

Xose Regueira pechando o Curso de Cocina Saudable de Carballo

Máis cursos

A próxima actividade será un curso de elaboración de tapas que será impartido por un premio estatal da especialidade. Ademais, e ante o interese amosado polos profesionais do sector, avanzou que haberá un terceiro curso de cociña saudable.

Novas relacionadas

Fonte

Comentarios