Sábado. 11.05.2024

O Praia de Quenxe levou un Maratón do Ameixenda cheo de estrellas

Imaxe da final do Maraton de FS de Cee-Foto Jorge Parri

O Hotel Restaurante Praia de Quenxe (Corcubión) proclamouse campeón do Maratón artellado pola SD Ameixenda, ao derrotar na final o Restaurante Coral (Muxía) por 4-2. O 3º posto foi para o Minabo de Kiev (Vimianzo) que derrotou ós penaltis o Clínica Sar (Cee).

As dúas semifinais decidironse ós penaltis, o Praia de Quenxe empataba a 5 goles co Clínica Sar e o Minabo de Kiev e Coral empataban a 2.

Finalísima

• Resultado: HOTEL RESTAURANTE PRAIA DE QUENXE - RESTAURANTE O CORAL (4-2).
Hotel Praiadequenxe campion do Maraton da SD Ameixenda
  • PRAIA DE QUENXE: Rafa, Chapu, Aitor, Miguel e Fran; tamén xogaron: Mario, Hidalgo e Jose Antonio.
O Coral finalistas do Maraton da Ameixenda-Foto- Jorge Parri
  • O CORAL: Angel Luis, Jose, Juan, Makaay e Litos; tamén xogaron: Michael, Nico, Miguel, Tata e Pana.
  • Goles: 1-0 Aitor ; 2-0 Aitor ; 3-0 Chapu ; 4-0 Mario; 4-1 Jose ; 4-2 Litos.
  • Árbitros : Juan de Elvira e Rico.

Pouca historia tivo a final xa que dous goles nos primeiros minutos de Aitor facain moi costa arriba a remontada do Coral despois dunha intensa fin de semana de partidos. Os do Praia de Quenxe tiñan o control do partido e acercabanse con máis perigo a meta defendida por Angel Luis.

A segunda mitade foi moi parecida a primeira, dous goles nos primeiros minutos de Chapu e Mario colocaban un definitivo 4-0 no marcador que sentenciaba o partido, no último minuto dous goles de Jose e Litos maquillaban o marcador final.