11 tapas seguen correndo esta fin de semana polos bares de Muxía
![](/asset/thumbnail,992,558,center,center/media/quepasanacosta/images/2011/12/15/O-XARDIN.jpg)
16:30 15/12/11
Esta fin de semana será a última oportunidade de probar as delicatessen dos Resturantes de Muxía. O II Concurso da Tapá Muxía chega a súa recta final, e para poñervos gañas de achegarvos a probar e a votar pola mellor tapa, que diso se trata.
Son 11 as tapas participantes, e o vindeiro luns, 19 de decembro, coñecerase a mellor, xa que ás 12:30, no Salón de Plenos do Concello de Muxía, farase o reconto de votacións do Concurso de tapas, aberto ao público. Sorte aos participantes.
![CASA DOS CONGRIOS. pedra dos congrios](/media/quepasanacosta/images/2011/12/15/CASA-DOS-CONGRIOS.jpg)
![DORNA. bacallau con pementos](/media/quepasanacosta/images/2011/12/15/DORNA.jpg)
![EL RIOJANO. contrastes](/media/quepasanacosta/images/2011/12/15/EL-RIOJANO.jpg)
![O CHOCOLATE. bolina de cocoa](/media/quepasanacosta/images/2011/12/15/O-CHOCOLATE.jpg)
![O CORAL. iogurin](/media/quepasanacosta/images/2011/12/15/O-CORAL.jpg)
![O CORDOBeS. rulo de lacon con grelos](/media/quepasanacosta/images/2011/12/15/O-CORDOBeS.jpg)
![O CORNECHO. cornecho](/media/quepasanacosta/images/2011/12/15/O-CORNECHO.jpg)
![O PINAR. mar adentro](/media/quepasanacosta/images/2011/12/15/O-PINAR.jpg)
![O XARDIN. lusco e fusco](/media/quepasanacosta/images/2011/12/15/O-XARDIN.jpg)
![PRESTIGE. tosta de marisco](/media/quepasanacosta/images/2011/12/15/PRESTIGE.jpg)
![VINOTECA LORENA. tricolor de mar](/media/quepasanacosta/images/2011/12/15/VINOTECA-LORENA.jpg)
Novas relacionadas
- En marcha o III Concurso de Tapa Muxiá.
- I Concurso da Tapa Muxía: Xa corren as tapas por Muxía.
- Gastronomía, poesía e teatro mestúranse no Nadal muxián.
- Ramón Caamaño escoulleu as fotos que mellor reflicten a beleza muxiá.
Máis novas gastronómicas
- A Slow Food Galicia prantexa o ano dende o Vimianzo Gastronómico.
- Preto de 400 menús se degustaron na xornada Vimianzo gastronómico durante o mes de novembro.
- O Porco Celta loita contra o fraude da man da Slow Food.
- Un grupo de austríacos coñecen a auténtica Costa da Morte.
- A Pataca Fina de Carballo vaise cocendo a lume lento.
- A Raínha Lupa revive cun Mercado Ecolóxico en Quilmas.
- 500 cogumelos máis nun novo libro micolóxico con semente da Costa.
- Achegando o sabor do mar ao interior.
- Entrevista con Manuel Gago: “O litoral da Costa ten propiedades hipnóticas”.
- A denominación de orixe da Costa da Morte triunfa no Forum Gastronomic de Girona.
- O Proxecto Berberecho, unha aposta pola diferenciación.
- Presentación do Convivium Galicia da Slow Food: A Costa comeza a “xantar de vagar”.
Fonte
- Concello de Muxía.