Os hostaleiros de Muxía coñecen a vangarda hostaleira
Seguen os hostaleiros de Muxía recibindo sesións de formación no marco do proxecto "Camiñando cara o mar". Un proxecto de promoción turística pero tamén de renovación hostaleira, axudando a mellorar o servizo, sempre mellorable na nosa bisbarra.
O luns 25 de marzo tivo lugar a última das actividades formativas. Neste caso empresarios de establecementos hoteleiros da zona recibiron nocións na Casa Castiñeira de decoración e distribución de salas e cuartos na sesión Curso "Rexeduría de pisos".
Anteriormente, foron moitos os empresarios da rede de hostaleiros de "Muxía, camiñando cara ó mar" que aproveitaron a oportunidade de aprender de un dos máis destacados restaurantes galegos, o Abastos 2.0 de Santiago, o pasado 20 de marzo en A de Loló, onde mesmo fixeron berberechos ao vapor dunha cafeteira, para demostrar que a vangarda tamén chega a Galicia.
Máis información
Novas relacionadas
- 15-03-13: Abastos 2.0 amosará novas formas de servir peixe en Muxía.
- 11-03-13: Muxía camiña cara a excelencia hostaleira.
- 01-03-13: Os hostaleiros de Muxía reciben un marzo completo de formación e asesoramento.
- 07-02-13: O Concello de Muxía achégase aos empresarios para camiñar xuntos cara o mar.
- Xaneiro 2013: Muxía xa camiña cara o mar cunha nova marca turística.
- Marzo 2012, presentación do Proxecto: Muxía xa camiña ao solpor cara o mar dende Touriñán.
- Muxía garda o seu Patrimonio Cultural Inmaterial no Proxecto Buserana.
- Os Hosteleiros de Santiago promoverán o Camiño a Fisterra e Muxía.