Martes. 16.04.2024

Os árbitros tamén xogan

silbato-2010-familia Familia do Silbato Pois si. Os árbitros da provincia tamén xogan. E así o fixeron o pasado luns, 6 de decembro, no campo das Eiroas, en Carballo. Baixo a organización da Agrupación Deportiva O Silbato os árbitros de fútbol que forman parte da Delegación de Árbitros da Coruña enfrontábanse nun encontro amigable que

Datos do encontro

• Resultado: Equipo Azul, 4 - Equipo Laranxa, 4
  • Equipo Azul: Mella, Cousilllas, Castiñeira, Edgar, Fernando, Iván, Galego, Bruno, Alvarito, Fabián e Cives. Tamén xogaron, Pablo, Xabi e Yago.
  • Equipo Laranxa: Juan, Rama, Carlos, Aradas, Iván, Do Río, Messi, Javi, Alex Carballo, Diego e Esparís. Tamén xogaron Alexandre, Carlos Martínez e Julián Brea.
  • Árbitro: Branco Rodríguez (A Coruña). Sen amoestacións.
  • Goles: 0-1, min.5: Esparís; 0-2, min.15: Esparís; 1-2, min.36: Fernando; 1-3, min.55: Alex Carballo; 2-3, min.70: Alvarito; 2-4, min.78: Javi; 3-4, min.85: Fabián; 4-4, min.89: Fabián.
Partido O Silbato Carballo O encontro demostrou as boas condicións futbolísticas dos cadrelos coruñeses, que disputaron un partido emocionante que ata o último minuto non se decidiu. Os colexiados dividíronse en dous equipos, Azul contra Laranxa, e ao final dos noventa minutos regulamentarios, o choque acabou como empezou, en empate, aínda que con moitos goles (4-4). Unha vez finalizado o encontro todos os árbitros desprazáronse a unha das mecas do fútbol na zona, a Cervecería A Bombonera, en Carballo, para repoñer forzas, nunha xornada máis de convivencia e compañeirismo entre todos os árbitros que forman a Agrupación Deportiva O Silbato.