Luns. 20.05.2024

Cadetes,división de Honra: O Dumbria deixa escapar unha vitoria nos últimos minutos

DUMBRIA 3 - VICTORIA 3 DUMBRIA: Jorge - Tomás ( Isma, min.48) - Miguel - Pablo - Raúl - Samuel - Rachón - Mauro ( Jose, min.56) - Juan de Dora - Edu (Gabi, min.71) e Luis (Borja, min.45). VICTORIA: Sergio - Puri ( Rouco, min.47) - Julian - Daniel - Adrián - Iago - Chase - Moises ( Sobrino, min.47) - Jaime - Manuel (Javier, min.68) e Alex. GOLES: 1-0, min.12: Rachón; 2-0 min.19:Rachon; 3-0 min,28 Rachón; 3-1, min. 44: Iago; 3-2, min. 54Sobrino e 3-3 min.74: Jaime. Arbitro: Diego Lago Barros. Comezaba o partido con unha intensidade por parte do Dumbria moi moi boa, o pouco de comezar Rachón adiantaba o equipo Dumbriés, o Victoria non era capaz de entrar no partido e o Dumbria dominaba e dominaba, pouco despois chegaría o segundo e tamén de Rachón. Antes de acabar a primeira metade Rachón facía o terceiro e convertiase no xogador do partido con esos tres goles.
A Segunda metade sería moi moi distinta para os xogadores de Juan Porrúa e Joaquin. O Victoria viriase arriba e conseguiria empatar un partido que nadie pensaba que podría suceder, tal e como se veu a primeira metade, pero o futbol ten cousas destas. A segunda metade o Dumbria desapareceu por completo do partido e non soubo en ningún momento reaccionar as embestidas dos seus rivais. Os rapaces do Dumbria acababan o partido ca cabeza moi baixa, pero non pasa nada, estos rapaces son capaces de todo asi que só ai que Felicitalos pola enorme tempada que están a realizar, nada se lles pode achacar a estes repaces e a este corpo tecnico, a estas alturas de competición estar codeandose con Grandes equipos é un luxo. Moitas Felicidades rapaces por esta campaña que nos estades a brindar, seguide así, facendonos desfrutar dia a dia co voso orgullo e cas vosas ganas de xogar o futbol.