Venres. 26.04.2024

O Fisober pechou a temporada nunha moi meritoria segunda praza

5

Sen premio remata esta magnífica temporada para o Fisober, tras acabar no segundo posto e pelexando o título ata o final. Nunha temporada na que fixo o seu record histórico de puntos na categoría e acadou a súa segunda mellor clasificación tamén en dita categoría.

Liga Autonómica - Preferente, xornada 30

• Resultado: FISOBER FSF – CIDADE DAS BURGAS B (3-1).
  • FISOBER: Sharay, Patri, Adriana, Ana, Nuriña; tamén xogaron: Mai, Saray, Uxía, Lucía Martínez.
  • Goles: 1-0 min 4 Patri, 2-0 min 15 Adriana, (descanso) 2-1 min 27 Dunia, 3-1 min 35 Patri.
Gol de ADri para o Fisober
Adri celebrando un gol

Ultima xornada no Conco, e partido sen historia, para disfrute da bancada despois dun temporadón que queda sen premio. Como ningún se xogaba nada ambos adicáronse a intentar disfrutar e dar minutos as súas xogadoras. O que primeiro pegou foi o Fisober cun gol de Patri despois dun disparo cruzado. No minuto quince unha xogada de Patri que cedía para Adriana para facer o dous a cero a prol das locais.

A volta de vestiarios minutos para as costeiras e mesmo guión. Nada mudaba ata que no minuto 27 Dunia facía o gol visitante para apretar o electrónico. Pero no minuto 35 Patri facía o tres a un e o último gol da tempada para as de Fran Toba.