Luns. 29.04.2024

Liga Futsal Carballo: O Carnicería Eusebio xa é campión

Carniceria Eusebio-Foto-David Castro O Carnicería Eusebio é campión do Grupo Azul da liga regular Alonso Moda á falta dunha xornada mentras que o Tasca A Cunca-Supermercado C&M e o Cervecería Troula xogaranse o título do Grupo Vermello no último partido de competición nun encontro que se presenta apaixoante. No grupo azul, xa temos campión a falta dunha xornada para que remata a liga regular Alonso Moda, e é o Carnicería Eusebio logo de vencer por 5 a 3 ao Construccións Brandón nun partido moi disputado e tamén de que o segundo clasificado, o Asesoría Suárez empatase (2- 2) co Cervecería o Pazo. Mentras tanto, o Asesoría Cervantes sufriu para superarpor un axustado 2 a 1 ao colista, o Mar de Menta. Mentras tanto, o S2 Informática e o Brasería Caracola empataron a dous goles nun encontro con dous equipos en busca de non desengancharse do grupo de cabeza. No grupo vermello, o Tasca A Cunca segue liderando a clasificación tras vencer por un axustado 5 a 4 ao Talleres Sousa-Rte. Seiruga. Moi de cerca segue o Cervecería Troula tras vencer 2-1 ao Cervecería Ágora nun partido moi disputado. Os coristanqueses do Bodegón Trincado acércanse á terceira praza tras gañarlle ao Dolce&Café (4 - 5) e aproveitar a xornada de descanso do Peluquería Este-Oeste, ao igual que o Alicatados Señarís que superou ao colista, o Cafetería Habanos (3 – 6), tras catro xornadas sin gañar. No outro partido da xornada, o Dluxe Carballo venciu por 6 a 4 ao SAT Xulián para superalo tamén na clasificación.

Crónica da semana: Construccións Maracaná - Mesón do Pulpo (7-0)

Construccions Maracana-Foto-David Castro
  • Construccións Maracaná: Pablo, Christian, Toni, Torres e Miguel. Tamén xogou: David.
Meson Do Pulpo-Foto-David Castro
  • Mesón do Pulpo: Domingo, Roberto, Óscar, José Luis e Óscar Varela. Tamén xogaron: Juan, Pedro, Jorge e Juan Carlos.
  • Goles: 1-0 m.18: Xogada combinativa do Maracaná que finaliza Christian cun gran lanzamento. 2-0 m.21: Intenada de Toni por banda que cede para que Miguel marque a pracer. 3-0 m.26: Internada de Torres que introduce Javier na súa propia portería tras intentar cortar o pase. 4-0 m.29: Pase en largo de David que acaba en gol coa inestimable colaboración de Domingo. 5-0 m.31: Saque de banda de Miguel para Toni e éste bate a Domingo á reviravolta. 6-0 m.32: Transición rápida do Maracaná que finaliza Toni no man a man. 7-0 m.38: Saque de banda que remata Torres en liña de gol.
Maracana - Meson do Pulpo-Foto-David Castro Partido con dúas metades totalmente diferentes, con unha primeira parte igualada e unha segunda na que o Construccións Maracaná pasou coma un rodillo sobre o Mesón do Pulpo. Na primeira metade, o equipo local foi un pouco superior ao Mesón do Pulpo pero sen contar con demasiadas ocasións de gol e tan só a dous minutos para o final desta primeira parte, Christian cun gran lanzamento bate a Domingo tras unha xogada combinativa. Á volta do tempo de lecer, o Maracaná avisou das súas intencións cunha dobre ocasión de Miguel que desbarata Domingo con dúas grandes intervencións. A partir desto, os locais convertirían en gol cada ocasión coa que contaron. Miguel, Torres, Javier en propia porta, David e Toni en dúas ocasións cerrarían a goleada.